Förslag inför Årsmötet Tomtägareförening

This content has been archived. It may no longer be relevant

Nya satsningar väntar oss kommande år, och vi ser fram emot att presentera välgenomarbetade förslag. Förbättringar kring området runt bryggan och eventuella förändringar i lekparken är exempel på initiativ som vi hoppas får positivt gensvar under årsmötet, planerat att äga rum 20 april 2024 i samband med vårens städdag.

Vi välkomnar även era förslag till ytterligare förbättringar för det gemensamma. Vänligen skicka in era förslag senast 15 mars så att de kan bearbetas och eventuellt tas upp som motioner på årsmötet. Mer information och riktlinjer för att lämna förslag finns nedan.


För att skicka in förslag till årsmötet, vänligen följ dessa steg:

  • Ladda ner formuläret genom att klicka på länken nedan: Länk till PDF-formuläret. Alternativt kan du använda detta Word-dokument: Länk till Word-formuläret
  • Öppna den nerladdade PDF- eller Word-filen på din enhet.
  • Fyll i formuläret med dina svar direkt i PDF-redigerare eller i Word. Om du använder Word, se till att du aktiverar redigering genom att inaktivera skyddad vy. Spara ändringarna när du är klar. Om du hellre skriver för hand, vänligen skriv ut dokumentet och sedan skanna dokumentet eller ta en bild av det.
  • Skicka det ifyllda formuläret till medlem@svinningeudd.se.

Tack för ditt engagemang och din medverkan!


Här kan du se en förhandsvisning av formuläret: